Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2012. Február 05. 07:53, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Tóth Gabi: Hét évig várt a díjra

Tóth Gabi: Hét évig várt a díjra

Egy héttel azután, hogy továbbjutott az Eurovíziós Dalverseny elődöntőjében, Tóth Gabi a Story Ötcsillag Díjátadó Gálán Az év zenei produkciója kategóriában nyert.

Tóth Gabi sikert sikerre halmoz: sokak szerint ő a legesélyesebb arra, hogy idén hazánkat képviselje az Eurovíziós Dalversenyen, nemrég újra rátalált a szerelem is Rasztovits Dávid személyében, ezúttal pedig a Story magazin jóvoltából vehetett át díjat. "2005-ben jelöltek először legjobbnak. Azóta minden évben végignéztem, ahogy a nyertesek felhúzzák a fehér kesztyűt, és átveszik a díjat. Én úgy gondolom, hogy az olvasóktól, nézőktől érkezik mindig a legnagyobb visszaigazolás, ezért tartom olyan nagy dolognak, hogy számomra ezt a díjat a közönség szavazta meg."

Tóth Gabi talán éppen ezért választotta meg nagyon körültekintően csillaga nevét, ami nemcsak kutyájáról, Chubakkáról emlékezik meg, hanem az állatkínzás elleni védelem eszméjét is magában foglalja. Gabi ugyanis tavaly az M3-as autópálya mentén látta meg Chubakkát, aki egy láncot húzva maga után, éhesen baktatott. A jószívű énekes számára akkor nem volt kérdés, hogy megmenti az ebet, mint ahogy most sem az, hogy utána nevezi el csillagát. "Chubakkát eleve azért küldték a fentiek, hogy vigyázzon rám, ő az én lélekörzőm" - mondta Gabi.

Címkék: Tóth Gabi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:57, péntek | Bulvár

A Deltát vezető mesterséges intelligencia a műsor képeinek szerkesztésében is részt vesz

Nemcsak a Delta műsorvezetője a Bíró Ada nevű mesterséges intelligencia, már a műsor képeinek szerkesztésében is részt vesz - hangzott el az M1 aktuális csatorna csütörtöki adásában.

2024. Szeptember 15. 08:56, vasárnap | Bulvár

Semjén Zsolt: menthetetlen, visszataszító és botrányos néhány pap közelmúltbeli botránya

Menthetetlennek, visszataszítónak és botrányosnak nevezte Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes annak a néhány papnak a közelmúltbeli botrányát, amelyek - mint mondta - \"az egyházat és a keresztény közéletet egyaránt megrázták\".

2024. Szeptember 13. 07:00, péntek | Bulvár

Az étterem kamerafelvételei alapján jött rá a NAV, hogy bevételeinek egy részét eltitkolja a cég

Nem is hinné, milyen agyafúrtak a NAV ellenőrei.

2024. Szeptember 10. 07:40, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve a horvátországi Plitvicei-tavaknál

Idősebb férfire támadt egy medve a Plitvicei-tavaknál Horvátországban, az őt ápoló orvosok szombat este közölték, a férfi állapota stabil - közölte internetes oldalán a horvát közszolgálati televízió (HRT).