Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2011. November 02. 14:17, szerda | Belföld
Forrás: OrientPress

Tejtermelők figyelem: állatorvosi igazolásokat vár az MVH

Tejtermelők figyelem: állatorvosi igazolásokat vár az MVH

A tejágazat szerkezetátalakítását kísérő állatjóléti támogatásról szóló 71/2011. (IV. 14.) számú MVH közlemény szerint a támogatás igényléséhez a kérelmezőnek igazolást kell csatolnia.

November 1-től 11-ig nyújthatják be a tejágazat szerkezetátalakítását kísérő állatjóléti támogatás igénylői a szükséges állatorvosi igazolásokat.

Az ellátó állatorvos/állatorvosok igazolását, mely szerint a támogatási rendeletben (az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból a tejágazat szerkezetátalakítását kísérő állatjóléti támogatás részletes feltételeiről szóló 18/2011. (III. 9.) VM rendelet) meghatározott paraziták elleni védekezés megtörtént, az MVH által ajánlott, a közlemény mellékletében található D 4501-01 jelű nyomtatványon célszerű benyújtani. A dokumentumot az adott tenyészethez tartozó összes tartási helyre vonatkozóan, tartási helyenként kell kitölteni, a 2011. május 1. és október 31. között elvégzett kezelések alapján. A nyomtatvány kitöltéséhez szükséges segédletet a 71/2011. (IV.14.) számú MVH közlemény 4. számú melléklete tartalmazza.

Az igazolást 2011. november 1. és 11. között postai úton, egy példányban kell az ügyfél székhelye/lakóhelye szerint illetékes Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal megyei kirendeltséghez benyújtani. Ennek hiányában a kérelmet az MVH elutasítja.

OrientPress Hírügynökség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket